SUA oferă o nouă donație sistemului medical din R.Moldova, în valoare de 238 mii de dolari

O stație de producere a oxigenului medical, un aparat performant de ultrasonografie, patru defibrilatoare și alte dispozitive moderne, în valoare totală de 238 455 de dolari, au fost donate Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 9 iunie 2023, 16:40   10
Donație

Donația a fost oferită de Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), în cadrul proiectului „Asistența umanitară în Ucraina și țările vecine”, finanțat de Guvernul SUA.  

De la începutul crizei refugiaților, OIM a donat, în cadrul proiectului, echipamente, medicamente și ambulanțe Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății și Institutului Oncologic, în sumă de 1,2 milioane de dolari.

Donație
Donație
Donație

horosCOP - 29 martie, 2024: Racii vor fi sufletul oricărei petreceri, iar Leii vor fi copleșiți de o nouă întâlnire

Alinierea stelelor aduce astăzi o atmosferă de mister și suspans, ca și cum fiecare semn zodiacal ar fi implicat într-o investigație complexă. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse și să navigheze prin intrigile cosmice. Ce indicii vor scoate la iveală horoscoapele zilnice și cum vor reacționa nativii la provocările astrale? Descoperiți în paginile destinului vostru.

horosCOP - 28 martie: Peștii sunt o forță de neoprit și înving opoziția

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate și alianțe neobișnuite. Arhetipurile astrologice se trezesc, iar fiecare semn va trebui să navigheze cu precauție prin apele tulburi ale destinului. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vă vor influența deciziile? Horoscopul zilnic vă așteaptă să descoperiți.