UPDATE // Un adolescent s-a împușcat mortal în cap cu arma tatălui său, la Ialoveni

Un adolescent a murit, după ce s-ar fi împușcat în cap cu arma tatălui său. Tragedia a avut loc astăzi în orașul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 16 mai 2023, 12:57   1723
armă

UPDATE // Mariana Didenco, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și ne-a comunicat că adolescentul a fost găsit zăcând fără suflare de către mama sa, în camera sa, în această dimineață.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit surselor apropiate anchetei, ar fi vorba despre un adolescent în vârstă de 15 ani care s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de tip Margo, deținută legal de către  tatăl său, și pe care ar fi luat-o din safeu.

Acesta ar fi deteriorat lacătul safeului ca să ia arma, iar colegilor le-a expediat mai multe mesaje audio în limba engleză și română.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe adolescent să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.