Un agent de pază se zbate între viață și moarte, după ce a fost snopit în bătaie de trei tineri la Draft

Angajatul unei companii de pază particulară a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost luat la pumni de trei tineri. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:00, într-un local de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 18 martie 2023, 13:47   1818
Draft

Potrivit surselor PulsMedia victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 42 de ani, angajat al GSS Security, care a intervenit la localul Draft pentru a aplana un conflict iscat între un grup de tineri, dar fost snopit în bătaie de către aceștia.

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru PulsMedia și a declarat că pe acest caz a fost inițiat o cauză penală pentru huliganism în baza articolului 287 din Codul Penal.

Cei care l-au bătut măr pe agentul de pază s-au dovedit a fi trei tipi de 28 de ani, 31 de ani și respectiv 34 de ani. 

Agentul de pază a fost transportat la spital în stare gravă, iar cei trei bătăuși au fost escortați la IP Ciocana.

Cel de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanță, ultimul riscă amendă în mărime de la 550 la 1050 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.