Ca-n filme, la Soroca. Doi bărbați bătuți, amenințați cu pistolul și urcați forțat într-un microbuz

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost snopiți în bătaie de un indivi care i-a urcat forțat într-un microbuz amenințându-i cu un pistol pe care îl deținea ilegal. Cazul ar fi avut loc acum două zile, în data de 8 Iunie, între orele 21:30 și 22:00, în localitatea Egoreni, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 10 iunie 2023, 13:15   889
IGP

Potrivit surselor,  victimele se deplasau cu un automobil de marca VAZ, când au fost blocați pe traseu de un microbuz de marca Ford Transit.

Șoferul microbuzului a coborât din vehicul și ar fi început a-i lovi cu pumni și picioarele, peste diferite părți ale corpului, după care i-ar fi amenințat cu un pistol ca să urce în microbuz.

Ulterior, acesta i-a dus pe teritoriul unui SRL, unde a continuat să-i bată pe cei doi bărbați, dar și pe un paznic, pentru că ar fi presupus că aceștia ar pune la cale un furt. Șoferul microbuzului ar fi bătut victimele, icnlusiv cu o vargă, și insista ca acestea să-și recunoască intențiile.

Bărbații bătuți au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind internat în secția traumatologie a Spitalului raional Soroca, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal.