(FOTO) Un Volkswagen „a luat cu asalt” gardul și panoul informativ de pe bulevardul Grigore Vieru. Șoferul este căutat de poliție

Un automobil „înmatriculat” în stânga Nistrului a fost grav avariat, iar o persoană a ajuns la spital, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un gard. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:50, pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru, din sectorul Rîșcani al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 2 aprilie 2023, 10:55   3278
Un Volkswagen „a luat cu asalt” gardul și panoul informativ de pe bulevardul Grigore Vieru

În accident a fost implicat un automobil de marca Volkswagen.

Din imaginile surprinse de un martor ocular se vede că impactul a fost unul destul de violent.

Un Volkswagen „a luat cu asalt” gardul și panoul informativ de pe bulevardul Grigore Vieru
Un Volkswagen „a luat cu asalt” gardul și panoul informativ de pe bulevardul Grigore Vieru.


Mașina a doborât gardul de pe alee, dar și un panou informativ, iar ulterior a rămas grav avariată pe gazon.În urma impactului, cu traume ușoare s-a ales pasagerul de pe bancheta din față.

Un Volkswagen „a luat cu asalt” gardul și panoul informativ de pe bulevardul Grigore Vieru


Totodată, imediat după accident șoferul automobilului a dat bir cu fugiții până la venirea poliției.

Acesta urmează a fi găsit și atras la răspundere, pentru producerea accidentului, dar și pentru că a fugit de la fața locului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime  mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Amintim că în toamna anului trecut, mai exact în noaptea de 26 spre 27 Octombrie, pe aceeași alee șoferul unui automobil de model Volvo a îcălecat gardul, după ce a pierdut controlul volanului.

Accidentul din noaptea de 26 spre 27 Octombrie 2022