Noi detalii despre copila accidentată în cartierul Telecentru. Mama fetei a refuzat intervenția unei ambulanțe

Poliția a venit cu detalii în legătură cu imaginile care au apărut astăzi pe rețelele de socializare, cu momentul în care o copilă este accidentată de un automobil, în timp ce traversa neregulamentar strada împreună cu mama sa. Victima s-a dovedit fi o fată în vârstă de 5 ani.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 aprilie 2023, 17:02   6647
Noi detalii despre copila accidentată în cartierul Telecentru.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:40, pe strada Șoseaua Hîncești, din cartierul Telecentru al capitalei

„Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, în timp ce se afla la volanul unui automobil de marca Mercedes a accidentat o fetiță în vârstă de 5 ani. Copila traversa strada neregulamentar împreună cu mama sa, o tânără în vârstă de 22 de ani. Femeia a refuzat să fie solicitată ambulanța la fața locului și a declarat că micuța nu ar avea nevoie de îngrijir medicale”, a precizat Stati.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele.

NO COMMENT (VIDEO) // Momentul în care o copilă este lovită de un automobil, sub ochii mamei sale, surprins de o cameră de supraveghere, în Chișinău

Amintim că acum două zile, pe o stradă din localitatea Puhoi, raionul Ialoveni, un șofer a fost la un pas de a lovi o copilă care la fel traversa strada alergând în afara trecerii de pietoni, ăn fața unui automobil a cărui cameră de bord a surprins momentul, însă din fericire a scăpat nevătămată.

NO COMMENT // (VIDEO) Copilă născută în cămașă, la Ialoveni. A fost la un pas de a fi lovită de un automobil