Femeie bătută rău și sechestrată de concubin într-un șopron la o stână din Briceni

O femeie a ajunsla spital, după ce a fost snopită în bătaie de către un individ, care ulterior a închis-o într-un șopron de la o stână. Cazul a avut loc ieri, 17 iulie, în jurul orei 09:00, în localitatea Corjeuți, din raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 18 iulie 2024, 12:03   509
stână

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie de 44 de ani, care în urma unui conflict cu concubinul său în vârstă de 45 de ani, a fost snopită în bătaie, după care a fost încuiată de către acesta într-un șopron de pe teritoriul unei stâni unde acesta activează în calitate de cioban.

Femeia a fost eliberată de către oamenii legii, după ce fratele victimei a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112. Victima a fost transportată cu o ambulanță la spital, unde a fost diagnosticată cu comoție cerebrală , contuzia țesuturilor moi ale feței, dar și contuzie a cutiei toracice.

Pe numele individului a fost inițiat un proces penal pentru violență în familie și a fost emisă o ordonanță de protecție a victimei.

Cei doi fac parte dintr-o familie social-vulnerabilă, iar acest caz nu este pentru prima dată când individul o bate pe femeie.

Un moldovean a încercat să eludeze controlul de frontieră, ascuns în toaleta unui autocar, dar s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii români de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care a incercat să intre ilegal în România prin eludarea controlului de frontieră, ascuns în toaleta unui autocar, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei, pentru a-şi căuta un loc de muncă. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.