(VIDEO) Doi ofițerii INI, riscă să ajungă șomeri, după ce s-au dat în spectacol fiind în stare de ebrietate, în fața agenților de patrulare, la Aeroport

Doi ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații s-au trezit cu anchete de serviciu, după ce noaptea trecută s-au luat la harță cu agenții de patrulare și au dat ture cu un BMWX5 prin față la Aeroportul Internațional Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 25 iulie 2024, 19:56   1941
INI

Este vorba despre doi angajați ai Direcției Investigarea Fraudelor Economice SUD din cadrul INI. Martorii au solicitat intervenția poliției, iar primul echipaj sosit la fața locului, aparent nu a putut face față comportamentului celor doi, așa că a fost nevoie de intervenția și a celui de-al doilea echipaj al INSP.

Potrivit oamenilor legii, pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele, iar IGP a inițiat o anchetă de serviciu, în urma căreia cei doi ar urma să fie concediați.

INI

INI

INI


EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.