Politica de confidențialitate a site-ului https://pulsmedia.md

Mulțumim că ați ales să utilizați site-ul nostru, https://pulsmedia.md. Această politică de confidențialitate vizează informarea utilizatorilor noștri despre colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

Colectarea informațiilor

https://pulsmedia.md utilizează diferite tehnologii pentru a colecta informații despre utilizatorii săi, inclusiv:

  • Sistemul de comentarii: Comentariile utilizatorilor de pe site-ul nostru sunt gestionate prin intermediul platformei Facebook Comments. Pentru a putea posta comentarii, utilizatorii trebuie să se autentifice cu contul lor de Facebook. https://pulsmedia.md nu colectează informații suplimentare despre utilizatori prin intermediul acestui sistem de comentarii.

  • Analitica: Folosim Google Analytics pentru a colecta informații despre modul în care utilizatorii noștri interacționează cu site-ul nostru. Aceste informații includ adresele IP ale utilizatorilor, tipurile de dispozitive utilizate pentru accesare și informații despre navigare pe site. Informațiile colectate prin Google Analytics sunt anonimizate și utilizate în scopuri statistice pentru a îmbunătăți performanța site-ului nostru.

  • Căutare: Utilizăm serviciul Google Search pentru a furniza rezultate relevante la căutările efectuate de utilizatorii noștri pe site-ul nostru. Google poate colecta informații despre interacțiunea utilizatorilor cu serviciul de căutare, cum ar fi adresele IP și termenii de căutare.

  • Sharing: Folosim AddThis pentru a permite utilizatorilor să distribuie conținutul nostru prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail. AddThis poate colecta informații despre utilizatori, cum ar fi adresele IP și informațiile de navigare.

Utilizarea informațiilor

https://pulsmedia.md utilizează informațiile colectate în scopuri de analiză și îmbunătățire a performanței site-ului nostru, precum și pentru a furniza conținut personalizat și publicitate relevantă utilizatorilor noștri. Nu vom vinde, distribui sau divulga informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem prin lege.

Securitatea informațiilor

https://pulsmedia.md ia măsuri de securitate adecvate pentru protejarea informațiilor dvs. personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii acestora.

Modificări ale politicii de confidențialitate

https://pulsmedia.md își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificare. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după orice modificare a acestei politici de confidențialitate, sunteți de acord cu termenii revizuiți.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].

Ultima actualizare: 26 aprilie 2023.