Termeni si Condiții pentru site-ul de știri https://pulsmedia.md:

 1. Introducere
  Bine ai venit pe site-ul https://pulsmedia.md, un site de știri online. Accesând si utilizând acest site, ești de acord sa respecți si sa fii obligat de termenii si condițiile de utilizare prezentate mai jos.
 2. Drepturi de proprietate intelectuala
  Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra conținutului site-ului https://pulsmedia.md, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafica, imagini, sunete, videoclipuri, mărci înregistrate, sigle si software sunt proprietatea https://pulsmedia.md sau a partenerilor sai si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice utilizare neautorizata a acestui conținut poate constitui o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale https://pulsmedia.md sau ale partenerilor sai.
 3. Utilizarea site-ului
  Site-ul https://pulsmedia.md este destinat exclusiv uzului personal si non-comercial. Orice utilizare comerciala a site-ului este strict interzisa fără acordul scris prealabil al https://pulsmedia.md. Utilizarea roboților sau a altor instrumente de colectare de informații este, de asemenea, interzisa fără acordul prealabil al https://pulsmedia.md.
 4. Sistemul de comentarii
  Site-ul https://pulsmedia.md folosește sistemul de comentarii Facebook Commons. https://pulsmedia.md nu este responsabila pentru conținutul comentariilor postate de utilizatori, dar își rezerva dreptul de a elimina orice comentariu care este considerat inadecvat sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe părți.
 5. Analitica
  Site-ul https://pulsmedia.md utilizează Google Analytics pentru a colecta informații despre utilizatorii sai si pentru a îmbunătăți conținutul si funcționalitatea site-ului.
 6. Căutarea
  Site-ul https://pulsmedia.md utilizează Google Search pentru a furniza o funcție de căutare pentru utilizatorii sai. Orice rezultat al căutării este generat automat de Google si nu reprezinta o evaluare sau o recomandare din partea https://pulsmedia.md .
 7. Sharing (Distribuirea conținutului)
  Site-ul https://pulsmedia.md utilizează AddThis pentru a permite utilizatorilor sai sa distribuie conținutul site-ului prin intermediul rețelelor sociale si al altor platforme online. Orice distribuire a conținutului site-ului prin intermediul AddThis este responsabilitatea utilizatorului.
 8. Modificarea termenilor si condițiilor
  https://pulsmedia.md își rezerva dreptul de a modifica termenii si condițiile de utilizare a site-ului sau de a închide site-ul in orice moment fără notificare prealabila.
 9. Litigii
  Orice litigiu sau disputa cu privire la utilizarea site-ului https://pulsmedia.md va fi rezolvata prin intermediul procedurilor legale aplicabile in Republica Moldova.
 10. Contact
  Daca aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii si condițiile de utilizare a site-ului https://pulsmedia.md sau daca doriți sa raportați o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].
 11. Dispoziții finale
  Aceasta versiune a termenilor si condițiilor de utilizare a site-ului https://pulsmedia.md a fost actualizata in data de 26 aprilie 2023. Utilizarea continua a acestui site după publicarea oricărei modificări a termenilor si condițiilor de utilizare constituie acceptarea si acordul dumneavoastră de a respecta aceste modificări.