(FOTO) Grav accident, cu implicarea unei mașini din România, la Nisporeni

Un bărbat a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc ieri, 23 iulie, în jurul orei 09:43, pe traseul M-1, leușeni-Chișinău, în apropiere de localitatea Bolțun, din raionul Nisporeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 16:11   1292
Corsa

Potrivit datelor preliminare, în accident au fost implicate două automobile de mărcile Opel Corsa și Toyota Rav-4, ultimul fiind înmatriculat în România.

Primul automobil era condus de un bărbat de 45 de ani, din satul Ivanovca, raionul Hăncești, iar la volanul celui de-al doilea automobil se afla un bărbat de 72 de ani, originar din orașul Huși, județul Vaslui.

Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs, după ce șoferulOpelului ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit în cel de-al doilea automobil care venea din partea opusă și se deplasa regulamentar.

În urma impactului, ambele automobile au fost grav avariate, iar șoferul Opelului s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul raional Nisporeni, unde a fost diagnosticat cu fractura coastelor, brațului și piciorului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Grav accident, cu implicarea unei mașini din România, la Nisporeni


Grav accident, cu implicarea unei mașini din România, la Nisporeni
Grav accident, cu implicarea unei mașini din România, la Nisporeni
Grav accident, cu implicarea unei mașini din România, la Nisporeni

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.