horosCOP - 1 mai: Racii se confruntă cu interogatorii și scurgeri de informații, iar Leii vor folosi o perspectivă pozitivă

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să-și joace rolul în acest scenariu cosmic. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vor naviga zodiile prin această rețea de intrigă și suspans?

publicat de Alina Istrati
miercuri, 1 mai 2024, 08:45   9
Horos Cop

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor simți astăzi ca niște detectivi dedicați, care în sfârșit reușesc să elucideze cazurile complicate ce s-au adunat pe biroul lor. Această clarificare le va aduce o satisfacție profundă, iar superiorii și colegii vor observa cu siguranță această performanță. Aprecierea nu va întârzia să apară, atât în cercul familial, cât și în cel profesional. Totuși, să nu se lase păcăliți de aparențe și să rămână vigilenți, căci infractorii nu dorm niciodată.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii sunt gata să-și asume responsabilitatea pentru o eroare a unui complice, dar ar trebui să cântărească bine consecințele. S-ar putea să se trezească cu procuratura pe urmele lor. Un eveniment cu adevărat marcant le poate schimba viața, oferindu-le o experiență de neuitat. Este momentul să-și schimbe camuflajul, fie că e vorba de o nouă tunsoare sau de un nou costum, pentru a nu atrage atenția.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii au fost favorizați de doamna noroc în ultimele zile, dar acum este momentul să pună frână cheltuielilor excesive. Trebuie să-și restrângă extravaganțele și să fie atenți la orice semn de fraudă în jurul lor. Un eveniment legat de familie sau de un apropiat ar putea să le creeze o stare de neliniște. Este esențial să caute "amprente digitale" ale trădării și să nu se lase învăluiți în mister.

Rac (22 iunie-22 iulie)
Starea de pace a Racilor ar putea fi perturbată de interogatoriile celor din jur, care sunt curioși să afle ce se petrece în viața lor personală și profesională. Se pare că cineva din anturajul lor a divulgat planuri secrete unor persoane care nu știu să păstreze un secret. Sfatul este să ignore aceste scurgeri de informații și să rămână concentrați pe obiectivele lor.

Leu (23 iulie-22 august)
Leii vor folosi astăzi o perspectivă pozitivă pentru a lua măsuri ferme în diverse situații, ceea ce le va aduce beneficii pe termen lung. Dacă cineva încearcă să-i provoace, nu trebuie să-și piardă cumpătul și să-și prezinte punctul de vedere cu fermitate. De asemenea, se pot aștepta la o atracție puternică către științele oculte și religie.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele trebuie să evite să fie copleșite de dosarele nerezolvate. Au evitat angajamentele și acum este momentul să-și îndeplinească toate obligațiile. Vor avea nevoie de disciplină și concentrare pentru a-și finaliza sarcinile, precum și de o voință de fier. Energiile lor trebuie direcționate către sarcinile care necesită planificare detaliată pentru a fi duse la bun sfârșit.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Personalitatea talentată și impresionantă a Balanțelor va fi astăzi în centrul atenției, atrăgând privirile atât aliaților, cât și ale adversarilor. Este important să asculte sfaturile celor binevoitori și să ignore restul. Mentorii lor vor fi alături pentru a-i ghida și pentru a le redirecționa atenția către obiectivele cruciale ale vieții lor.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii ar putea fi nevoiți să revină la originile unor evenimente pentru a descoperi cauza unor incidente nefericite. Reputația lor a avut de suferit din această cauză. Este esențial să fie rezervați și precauți în abordările lor, altfel riscă să întâmpine obstacole în calea obiectivelor lor.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Viața Săgetătorilor a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar în curând vor scăpa de acestea. Trebuie să-și păstreze atitudinea optimistă și lucrurile se vor îmbunătăți. S-ar putea să fie căutați pentru ajutor, iar a fi ocupați îi va ajuta să uite de griji.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii trebuie să fie sinceri cu ei înșiși, deoarece aceasta este singura strategie care îi va ajuta în orice situație! Nu trebuie să ezite să aleagă ceea ce preferă, în loc să sacrifice dorințele pentru alții. S-ar putea să fie confuzi în a decide de unde să înceapă, așa că ar trebui să prioritizeze lucrurile între care încearcă să facă o alegere.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii trebuie să realizeze că a fi prizonier al trecutului nu le va aduce niciun avantaj. Trebuie să învețe din lecțiile trecutului, dar apoi să-l lase în urmă. Dacă reușesc să facă asta, vor face un pas uriaș spre rezolvarea problemelor majore cu care s-au confruntat în viața lor.

Pești (19 februarie-20 martie)
Deși se simt copleșiți de responsabilități, Peștii nu vor avea parte de o pauză. Cel mai bun plan de acțiune este să înceteze plângerile și să își finalizeze sarcinile. Cu cât le vor termina mai repede, cu atât vor fi mai liberi. Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să le încheie neglijent. Dându-și silința, vor culege cu siguranță roadele în viitor.

Intensificarea acțiunilor climatice și finanțările pentru climă discutate la Istanbul

Secretara de Stat, Aliona Rusnac, împreună cu Marina Lungu, Consultant principal, Secția Politici în Domeniul Schimbării Climei au participat la Dialogurile de dezvoltare de la Istanbul, Turcia, în perioada 20-21 mai, petrecute de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD) în comun cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și sprijinul Guvernului turc, unde s-a abordat tema intensificării acțiunilor climatice și a finanțării pentru climă.