Au omorât și îngropat doi minori într-o pădure. Moldoveni, extrădați din F.Rusă

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au localizat și reținut doi moldoveni în Federația Rusă, anunțați în căutare internațională pentru omor.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 29 septembrie 2023, 15:30   1843
omor

Bărbații, originari din raionul Ungheni, în anul 2018, având atunci vârsta de 20 ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, în urma unui conflict apărut cu doi minori, au aplicat cu deosebită cruzime mai multe lovituri cu un obiect ascuțit peste corpurile acestora.  

Victimele au decedat, iar cei doi au îngropat cadavrele acestora într-o fâșie forestieră din localitate. 

Ambii au fost extrădați din Federația Rusă în Republica Moldova pe cale aeriană.

A înjunghiat un bărbat pe o stradă din raionul Ungheni. Făptuitorul, condamnat la închisoare

Procuratura raionului Ungheni anunță că, printr-o sentință, recent pronunțată de Judecătoria Ungheni, un bărbat în vârstă de 45 de ani din raionul Ungheni, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

(DOC) Corupție cât duce „trenul solidarității” la CFM? Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cere anularea procesului-verbal de recepție finală

Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cu care se lăuda acum doi ani, fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R.Moldova, Andrei Spînu, dar și pentru care Calea Ferată din Moldova a alocat peste un milion de euro, solicită anulare procesului-verbal de finalizare a lucrărilor, dar și reconvocarea comisiei.

ANCHETĂ | Țeapă la cel mai înalt nivel. Investitori din România, ținuți pe tușă de autorități, după ce au cumpărat un imobil în centrul Capitalei

Și-au cumpărat un imobil de milioane, dar n-au voie să se atingă de el. Asta a pățit o companie cu capital românesc, care a intrat în posesia unei clădiri amplasată în inima Capitalei. De mai bine de doi ani, nu poate face nimic și stă cu investiția înghețată, deoarece terenul pe care se află imobilul este, în continuare, în proprietatea statului, iar lupta cu birocrația moldovenească s-a dovedit a fi mult mai grea decât părea.