Au omorât și îngropat doi minori într-o pădure. Moldoveni, extrădați din F.Rusă

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au localizat și reținut doi moldoveni în Federația Rusă, anunțați în căutare internațională pentru omor.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 29 septembrie 2023, 15:30   1731
image

Bărbații, originari din raionul Ungheni, în anul 2018, având atunci vârsta de 20 ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, în urma unui conflict apărut cu doi minori, au aplicat cu deosebită cruzime mai multe lovituri cu un obiect ascuțit peste corpurile acestora.  

Victimele au decedat, iar cei doi au îngropat cadavrele acestora într-o fâșie forestieră din localitate. 

Ambii au fost extrădați din Federația Rusă în Republica Moldova pe cale aeriană.

Doi veterinari cu diplome din Republica Moldova au contracte de sute de mii de lei cu statul român, dar Facultatea din Chișinău nu-i găsește în bazele de date

După chirurgul estetician Matteo Politi, ginecoloaga Raluca Bîrsan şi directoarea de la spitalul din Baia Mare, la o privire a documentelor, fenomenul diplomelor se extinde şi în breasla medicilor care tratează animalele. Libertatea.RO a descoperit doi medici veterinari din două comune maramureșene, care nu sunt găsiți de facultatea pe care susțin că au absolvit-o.

(VIDEO) „Afacere de familie” cu iz penal, la IP Edineț. Doi polițiști implicați într-un dosar de trafic de droguri de sute de mii de lei

Doi angajați ai IP Edineț, cumnat și cumnată, dar și fratele unuia dintre ei, sunt implicați într-o schemă de trafic de droguri în valoare de 250 000 de lei, despre care a anunțat IGP acum două săptămâni. Cei trei comercializau marijuana pe teritoriul raionului Edineț și Briceni. Procurorul face trimitere la secretul anchetei, iar șeful IP Edineț susțin că unul dintre ei s-ar fi concediat înainte de a fi reținut, chiar dacă în timpul reținerii acesta purta uniforma de polițist.