(FOTO) Bloggerul Eugen Luchianiuc a găsit casa Maiei Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie într-un articol pe blogul său că președintele Maia Sandu și-ar fi cumpărat casă în vecinătatea surorii sale într-o suburbie a municipiului Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 6 februarie 2024, 18:41   18562
Casa Maiei Sandu

Sunt sigur că ați văzut acest spot de felicitare cu ocazia Crăciunului pe rit vechi lansat de echipa de PR a Președintei Maia Sandu:

Ea ne-a salutat din casa ei dintr-o suburbie a Chișinăului.

În casa aia, la moment, cel mai mult timp îl petrece mama și sora ei. E o casă locuită. Inclusiv cheile de pe perete indică acest fapt:

Și aici, eu nu pot fără asta, o mică strâmbă cu privire la fața de masă pusă pe dos. Vedeți eticheta și voi, da? Probabil masa, de obicei, e neacoperită dar… nu poate fi la moldoveni o masă fără o față de masă 

Bucătăria de la Ikea cu o serie de elemente pe care Mihaela mea le-a cumpărat duminică de la magazin așa că avem ceva în comun cu Președinta:

Casa pare a fi terminată, dar aamanajarea ogrăzii încă nu e gata:

Eugen Luchianiuc a găsit casele surorilor Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

De altfel, în 2020 nu era nici urmă de case (20 – Președinta)

(Inițial, în text, se făcea referire la casa vecină care, conform celor din sat e a surorii. Mai mulți oameni zic că e a unui procuror sau a unui om din Roșcani așa că am șters acea fotografie și referirea la casă)

Oamenii zic despre faptul că în acea zonă i-a adus Veaceslav Negruță care are casă la început de stradă. Și da, casa lui a fost construită în intervalul anilor 2007-2011 (stânga 2007, dreapta 2011)

Eugen Luchianiuc a găsit casele surorilor Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

Cam atât pe azi.

Scopul însemnării este să gândiți singuri. Mai ales atunci când propagandiste alde alina radu scriu articole cât e de săracă Maia Sandu…

Gândiți. De două ori. Sau de trei.

Un tânăr de 17 ani, salvat de la înec de salvamarii din capitală

În după-amiaza zilei de 26 mai 2024, salvamarii stației de salvare din Parcul "Valea Trandafirilor" din municipiul Chișinău au intervenit prompt la salvarea unui tânăr în vârstă de 17 ani, care risca să se înece. Potrivit informațiilor înregistrate,cazul a avut loc în jurul orei 15:45, pe plaja lacului din Parcul "Valea Trandafirilor", unde se odihnea un grup de tineri.