(FOTO) Bloggerul Eugen Luchianiuc a găsit casa Maiei Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie într-un articol pe blogul său că președintele Maia Sandu și-ar fi cumpărat casă în vecinătatea surorii sale într-o suburbie a municipiului Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 6 februarie 2024, 18:41   18341
Casa Maiei Sandu

Sunt sigur că ați văzut acest spot de felicitare cu ocazia Crăciunului pe rit vechi lansat de echipa de PR a Președintei Maia Sandu:

Ea ne-a salutat din casa ei dintr-o suburbie a Chișinăului.

În casa aia, la moment, cel mai mult timp îl petrece mama și sora ei. E o casă locuită. Inclusiv cheile de pe perete indică acest fapt:

Și aici, eu nu pot fără asta, o mică strâmbă cu privire la fața de masă pusă pe dos. Vedeți eticheta și voi, da? Probabil masa, de obicei, e neacoperită dar… nu poate fi la moldoveni o masă fără o față de masă 

Bucătăria de la Ikea cu o serie de elemente pe care Mihaela mea le-a cumpărat duminică de la magazin așa că avem ceva în comun cu Președinta:

Casa pare a fi terminată, dar aamanajarea ogrăzii încă nu e gata:

Eugen Luchianiuc a găsit casele surorilor Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

De altfel, în 2020 nu era nici urmă de case (20 – Președinta)

(Inițial, în text, se făcea referire la casa vecină care, conform celor din sat e a surorii. Mai mulți oameni zic că e a unui procuror sau a unui om din Roșcani așa că am șters acea fotografie și referirea la casă)

Oamenii zic despre faptul că în acea zonă i-a adus Veaceslav Negruță care are casă la început de stradă. Și da, casa lui a fost construită în intervalul anilor 2007-2011 (stânga 2007, dreapta 2011)

Eugen Luchianiuc a găsit casele surorilor Sandu dintr-o suburbie a Chișinăului

Cam atât pe azi.

Scopul însemnării este să gândiți singuri. Mai ales atunci când propagandiste alde alina radu scriu articole cât e de săracă Maia Sandu…

Gândiți. De două ori. Sau de trei.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.