EXCLUSIV (VIDEO) Momentul în care s-a prăbușit poarta de fotbal peste copilul de 14 ani în sectorul Ciocana

Momentul în care s-a prăbușit poarta de fotbal, peste copilul de 14 ani, pe un teren de joacă din sectorul Ciocana al capitalei, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 1 iunie 2023, 17:56   15705
Ciocana

Reporterii PulsMedia.MD au obținut în exclusivitate imaginile video cu momentul în care s-a produs tragicul accident pe terenul de fotbal din sectorul Ciocana al capitalei.

Din imagini se vede cum mai mulți copii joacă fotbal, când unul dintre ei a urcat pe poarta fotbal să se legene pe ea, însă din nefericire a căzut jos cu tot cu poartă.


Ambulanța a fost chemată imediat la fața locului și ar fi ajuns în timp de 20 de minute, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar copilul s-a stins pe patul de spital

Primăria municipiului Chișinău anunță pe canalul de Telegram al instituție că în prezent, este pornită o anchetă în acest caz, dar și solicită maturii să supravegheze copiii pe trenurile de joacă. 

Responsabilii de la Primărie mai menționează că terenul de fotbal a fost construit în 2019, iar locatarii din preajmă aveau grijă de acesta.

Tragedie în Chișinău. Un copil a murit strivit de o poartă de fotbal

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.