(VIDEO) Agent de patrulare bătut de un student al academiei MAI, după ce i-a prins amica beată la volan

Un student al academiei de poliție „Ștefan cel Mare” al Ministerului Afacerilor Interne a fost gazat și încătușat în această dimineață, după ce a sărit la bătaie la un agent de patrulare al INSP, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 februarie 2024, 18:45   25439
insp

Este vorba despre Vadim Cucuruza, în vârstă de 21 de ani, student în anul trei al Academiei de Poliție. În această dimineață, individul a bătut un agent de patrulare, după ce acesta a tras pe dreapta un automobil de marca Mercedes la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 24 de ani.

Echipajul de patrulare se află în misiune de serviciu când au tras pe dreapta un Mercedes care se deplasa haotic pe bulevardul Moscova. La volan se afla o tânără de 24 de ani de la care aducea a alcool.

Aceasta a fost dusă la dispersarul narcologic pentru analize. Totodată, tânăra se afla în compania unor indivizi care erau pasageri.

Unul dintre ei s-a dovedit a fi student în anul trei la cademia de poliție. Acesta a sărit la bătaie la oamenii legii, iar aceștia conform circumstanțelor au folosit gazul lacrimogen și cătușele.


Agent de patrulare bătut de un student al academiei MAI, după ce i-a prins iubita beată la volan