(VIDEO) Traficant de droguri la 17 ani. Adolescent reținut de oamenii legii pe o stradă din Chișinău

Un adolescent de 17 de ani a fost prins în flagrant cu droguri pe strada Alba Iulia din capitală de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, anunță IGP.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 10 mai 2024, 11:48   385
IGP

Acesta a fost condus la inspectorat unde a predat benevol 40 de pachețele cu substanță care se presupune a fi drog, fiind transmise pentru efectuarea expertizei la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

sursa video: IGP


Băiatul este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Sinteza CNA: Două persoane, reținute într-un dosar de trafic de influență și un angajat vamal este cercetat pentru acte de corupție

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, doi chișinăuieni au fost reținuți, iar ulterior arestați, într-un dosar de trafic de influență. Bănuiții ar fi promis că pot determina persoane publice să amâne examinarea unei cauze penale și au pretins de la denunțător 8000 de euro.