(FOTO) BMW transformat într-un morman de fiare, după ce a fost proiectat de un Renault într-un stâlp pe o stradă din Chișinău

Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident rutier.Coliziunea a avut loc ieri-seara, în jurul orei 00:10, pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 19 mai 2023, 13:54   990
Accident

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că în accident au fost implicate două automobile de marca Renault și BMW.

BMW-ul care era condus de un șofer de 30 de ani a fost lovit de Renault, iar în urma impactului a fost proiectat într-un stâlp de pe acostament.

Impactul a fost unul destul de violent, în rezultat BMW-ul fiind transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar șoferul s-a ales cu mai multe traumatisme ți a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toagte circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

BMW transformat într-un morman de fiare, după ce a fost proiectat de un Renault într-un stâlp pe o stradă din Chișinău


BMW transformat într-un morman de fiare, după ce a fost proiectat de un Renault într-un stâlp pe o stradă din Chișinău