horosCOP - 06 mai: Racii simt o energie nouă, ca și cum ar fi primit un mandat de percheziție pentru echilibrul dintre viața de familie și carieră

Conjuncția planetară de astăzi ne pune la încercare discernământul și ne testează alianțele. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se ciocesc și se contopesc. Ce secrete vor dezvălui astrele despre strategiile de supraviețuire în acest peisaj cosmic plin de suspans?

publicat de Alina Istrati
luni, 6 mai 2024, 08:45   8
Horos Cop
Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor simți ca și cum ar fi sub un interogatoriu intens astăzi, cu reflectoarele îndreptate asupra emoțiilor lor. Partenerul de viață ar putea să le ofere alibiul perfect pentru a evada din situații jenante. Totuși, să fie precauți: câștigurile financiare ar putea fi o capcană, iar jocurile de noroc sunt ca un tunel întunecat fără ieșire. Cuvintele lor trebuie să fie ca dovezi într-un dosar penal, măsurate și precise, pentru a nu răni pe cineva drag.
Taur (21 aprilie-21 mai)
Taurii vor trebui să-și folosească experiența ca pe un detectiv iscusit care nu ignoră niciun indiciu din trecut. Astăzi, ei sunt chemați să ajute persoanele în nevoie, fie că sunt copii sau bătrâni, ca și cum ar împărți dreptatea. Acest act de generozitate îi va ghida pe calea corectă, chiar și atunci când sunt tentați să devieze de la ea.
Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii vor simți o energie nouă, ca și cum ar fi primit un mandat de percheziție pentru echilibrul dintre viața de familie și carieră. Toate ezitările se vor evapora, iar acțiunile lor vor fi marcate de o încredere de neclintit. Ei vor trebui să caute "amprente digitale" ale trădării și să rezolve orice sentimente ambivalente față de cei apropiați, fie la locul de muncă, fie acasă.
Rac (22 iunie-22 iulie)
Creativitatea Racilor este ca o pistă nouă într-un caz complicat, dar teama de opinia publică ar putea să-i rețină. Trebuie să-și dea seama că atitudinea corectă este ca și când ai rezolvat jumătate din caz. Deși se simt plini de energie, încrederea de sine este la un nivel scăzut, ca și cum ar fi într-o operațiune sub acoperire.
Leu (23 iulie-22 august)
Leii ar putea să pornească într-o excursie aventuroasă neplanificată, ca și cum ar urmări un suspect. Scopul este să se distreze, iar asta este garantat. De asemenea, este momentul să șteargă urmele trecutului și să îngroape securea războiului cu cineva drag, ca și cum ar încheia un armistițiu după o lungă urmărire.
Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioarele sunt pline de energie astăzi, pregătite pentru o muncă de detectiv. Fluxul lor de energie pozitivă va influența și pe alții, încărcându-i pe toți din echipa lor să lucreze mai bine. Chiar și acasă, vor prelua mai multe responsabilități, ca și cum ar rezolva cazuri pe mai multe fronturi. Trebuie doar să se asigure că această tendință continuă și că nu se vor epuiza.
Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Balanțele sunt persoane de familie, iar valorile familiale sunt ca un cod de onoare pentru succesul lor. Astăzi, parfumul auspicios al casei îi va purta spre noi orizonturi. Ritmul lor este de neegalat, iar ziua se anunță a fi fructuoasă. Zâmbetul lor va fi ca o strategie de a naviga prin situații dificile și provocatoare.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii trebuie să se dedice astăzi odihnei și relaxării, ca și cum ar fi într-o zi de repaus după o lungă supraveghere. Nu este momentul pentru petreceri mari, ci mai degrabă pentru contemplare liniștită. Împărtășirea sentimentelor cu cineva special poate ajuta la atingerea unei satisfacții mai mari, ca și cum ar împărtăși informații confidențiale cu un partener de încredere.
Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Legăturile și experiențele vechi pot juca un rol important în viața Săgetătorilor acum. Vor fi sub o presiune enormă să performeze bine în toate domeniile, dar trebuie să-și dea seama că multe dintre aceste presiuni provin din standardele imposibil de înalte pe care și le-au setat. Onestitatea și integritatea îi vor duce departe în domeniul ales, dar trebuie să fie gata să rămână fideli propriilor convingeri și idealuri.
Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Capricornii trebuie să prindă oportunitățile care le oferă șansa de a gândi și de a reproduce în propriul lor mod. Se bucură de toate acestea cu mare entuziasm. Schimbările acasă sunt previzibile, poate că se mută într-un loc nou în căutarea liniștii și a unor oportunități mai bune de creștere, ca și cum ar urmări un nou indiciu într-un caz complicat.
Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii au fost impulsivi în luarea deciziilor pentru o perioadă destul de lungă de timp. Dar astăzi, vor realiza importanța planificării și a unei abordări meticuloase. De acum înainte, abordarea lor față de orice va fi bine organizată și structurată, ca și cum ar urma un plan de investigație. Cu planificare, vor vedea și o execuție adecvată a planurilor.
Pești (19 februarie-20 martie)
Dacă oamenii nu îi înțeleg pe Pești, nu trebuie să-și piardă timpul și energia explicând fiecare mișcare pe care o fac. Ei nu vor obține niciodată aprobarea! Pot fi prea ocupați, iar sarcinile viitoare pot cere să facă unele schimbări în angajamentele anterioare, așa cum ar fi flexibilitatea cerută de o nouă pistă într-un caz.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.