Un Mercedes a ars ca o torță, în capitală

În dimineața zilei de 07 mai 2024 pompierii din capitală au intervenit pentru a lichida flăcările ce au cuprins un automobil parcat pe bulevardul Dacia 58/6.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 8 mai 2024, 12:49   518
IGSU

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:25. La fața locului au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat în totalitate automobilul de model Mercedes Sprinter.

Angajații IGSU au reușit lichidarea incendiului la ora 05:53. Victime nu au fost raportate. 

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.