Doi tineri din Ucraina se zbat între viață și moarte, după ce au fost înjunghiați la o stație PECO, la Cahul

Doi ucraineni au ajuns în stare gravă la spital, după ce în urma unui conflict dintre un grup de persoane, au fost înjunghiați de mai multe ori cu un cuțit. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:25, la o stație PECO „Vento” din localitatea Slobozia Mare, din raionul Cahul, susțin sursele PulsMedia.MD

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 31 iulie 2023, 08:16   2001
Poliția

Este vorba despre doi tineri de 19 și respectiv 20 de ani, originari din orașul Reni, Ucraina, care  noaptea trecută în timp ce se aflau la stația PECO din Slobozia Mare, s-au luat la ceartă cu un grup de localnici, care se afla la terasă, la masa vecină.

Cearta dintre cele două grupuri de persoane a degenerat într-o bătaie, în urma căreia, un localnic în vârstă de 32 de ani, cu un cuțit le-a aplicat mai multe lovituri celor doi ucraineni, în abdomen și în regiunea gâtului, după care a fugirt de la fața locului.

Victimele au fost transportate la Spitalul raional Cahul, unde au fost internați în secția de reanimare, în stare gravă, dar stabilă.

Totodată, este de menționat că angajații IP Cahul au pornit o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și să stabilească locul aflării cuțitarului, cu ulterioara reținere a acestuia.