(VIDEO) Mai mulți șoferi, depistați de polițiști, în timp ce conduceau în stare de ebrietate

Mai mulți șoferi au fost depistați de polițiști, în timp ce conduceau în stare de ebrietate, majoritatea cu grad avansat.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 7 mai 2024, 12:15   23
IGP

Polițiștii de patrulare au stopat pentru verificări un bărbat de 29 de ani, care se afla la volanul unui Opel în localitatea Ciulucani din raionul Telenești. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că era în stare de ebrietate avansată, având o concentraţie de 1,41 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt bărbat de 53 de ani, în stare de ebrietate avansată, a fost stopat în aproprierea satului Șișcani, raionul Nisporeni. Acesta conducea o Toyota cu o concentrație de 1,29 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Tot în raionul Nisporeni, pe strada Ștefan cel Mare, șoferul unui Vaz a fost stopat pentru verificări. În urma testării, conducătorul auto, de 47 de ani, avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Alți doi tineri de 20 de ani din localitatea Recea, au fost stopați de polițiștii din Strășeni. Unul dintre ei se deplasa cu motocicleta având o concentrație de alcool de 0,49 mg/l în aerul expirat. Celălalt se deplasa cu un Renault cu o concentrație de 0,39 mg/l de alcool în aerul expirat.

În toate cazurile, vehiculele au fost ridicate și transportate la parcarea specială, iar conducătorii auto documentați penal sau contravențional.