A băgat furca într-un consătean și i-a atacat pe polițiști, la Ialoveni

Un bărbat a ajuns la spital, iar un polițist a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost atacați cu o furcă de către un individ. Incidentul a avut loc astăzi în localitatea Costești, din raionul Ialoveni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 24 iunie 2024, 14:52   600
furcă

Potrivit surselor, o femeie a alertat poliția la serviciul unic de urgență 112 și a solicitat ajutor, după ce soțul ei ar fi fost înfipt cu o furcă de către un consătean.

 La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul IP Ialoveni, care în timp ce patrulau pe străzile localității susmenționate, au observat individul suspect. Oamenii legii s-au apropiat de individ, însă acesta i-a ultragiat și l-a atacat pe unul dintre polițiști cu furca.

În urma incidentului, uniforma de serviciu a unuia dintre polițiști a fost deteriorată, iar el s-a ales cu leziuni la mână. Într-un final, oamenii legii au reușit să-l „dezarmeze” de furcă pe individul agresiv și să-l imobilizeze.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 48 de ani care a fost preluat de un echipaj medical fiind suspectat de schizofrenie și a fost transportat la spitalul Clinic de Psihiatrie din capitală.

Totodată, bărbatul rănit cu furca a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.