Tragedia de la Fălești // Fata recent își oficializase căsătoria. Vitezomanul nu ar fi fost reținut pentru 72 de ore

Au apărut noi detalii despre tracigul accident de ieri-seara din localitatea Călugăru, Fălești, unde o tânără de 22 de ani a decedat, după ce a fost spulberată de pe trecerea de pietoni de un automobil care se deplasa cu viteză excesivă.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 29 ianuarie 2024, 12:11   5965
Fălești

Sursele noastre menționează că bărbatul de 45 de ani, care se deplasa la volanul automobilului de marca Toyota Avensis, s-ar fi aflat în mașină cu familia sa, soția și doi copii minori.

(VIDEO 18+) Tragedia de la Fălești. Momentul în care pietonul este lovit mortal de un automobil, surprins de camerele de supraveghere

Aceleași surse au ținut să precizeze că după accident, șoferul nu a fost reținut pentru 72 de ore pentru că ar fi acceptat să colaboreze cu ancheta.

Am încercat să obținem o confirmare a acestui fapt, însă ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu, a refuzat să ne răspundă la această întrebare.

Vetcu susține că: „Aștept acordul conducerii și apoi va transmit informația. Sau va fi plasată pe pagina poliției”.

Tânăra de 22 de ani s-a dovedit a fi o locuitoare a satului Călinești, din același raion, iar potrivit unor localnici din Călugăru, recent, împreună cu iubitul ei și-ar fi oficializat căsătoria la starea civilă și s-ar fi cununat și la biserică, după care tânărul soț a plecat la muncă peste hotare pentru a aduna bani de nuntă. 

Mama tinerei la fel, se află la muncă peste hotare. 

Din imaginile captate de către camerele de supraveghere, în posesia cărora a intrat redacția PulsMedia.MD, se vede că tânăra se afla regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost lovită din plin de automobilul Toyota a cărui șofer cel mai probabil circula cu viteză excesivă.

Impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia tânăra a fost aruncată la câțiva metri și a ajuns într-un șanț de pe acostament.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat că acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației care a provocat decesul persoanei.

Tânără spulberat mortal de un automobil, la Fălești

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.