(VIDEO 18+) Tragedia de la Fălești. Momentul în care pietonul este lovit mortal de un automobil, surprins de camerele de supraveghere

Momentul în care a fost lovită mortal o tânără de 22 de ani, ieri-seara în localitatea Călugăr, Fălești, ar fi surprins de camerele de supraveghere, susțin sursele noastre.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 29 ianuarie 2024, 09:13   8880
accident

Din imaginile captate de către camerele de supraveghere, în posesia cărora a intrat redacția PulsMedia.MD, se vede că tânăra se afla regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost lovită din plin de automobilul Toyota a cărui șofer cel mai probabil circula cu viteză excesivă.

Impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia tânăra a fost aruncată la câțiva metri și a ajuns într-un șanț de pe acostament.

Tragedia de la Fălești. Momentul în care pietonul este lovit mortal de un automobil, surprins de camerele de supraveghere


Tânără spulberat mortal de un automobil, la Fălești

(VIDEO) Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, reținuți în F.Rusă și extrădați în R.Moldova

Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost reținuți în Federația Rusă și extrădați în Republica Moldova. Unul dintre ei, cu vârsta de 48 de ani, din Chișinău, era anunțat în căutare națională și internațională din anul 2022 și condamnat la 13 ani de închisoare pentru vătămarea intenționată gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.