(VIDEO 18+) Tragedia de la Fălești. Momentul în care pietonul este lovit mortal de un automobil, surprins de camerele de supraveghere

Momentul în care a fost lovită mortal o tânără de 22 de ani, ieri-seara în localitatea Călugăr, Fălești, ar fi surprins de camerele de supraveghere, susțin sursele noastre.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 29 ianuarie 2024, 09:13   8975
accident

Din imaginile captate de către camerele de supraveghere, în posesia cărora a intrat redacția PulsMedia.MD, se vede că tânăra se afla regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost lovită din plin de automobilul Toyota a cărui șofer cel mai probabil circula cu viteză excesivă.

Impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia tânăra a fost aruncată la câțiva metri și a ajuns într-un șanț de pe acostament.

Tragedia de la Fălești. Momentul în care pietonul este lovit mortal de un automobil, surprins de camerele de supraveghere


Tânără spulberat mortal de un automobil, la Fălești

Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de 1.700.000 lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei

Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi avut rolul de curieri de droguri. Potrivit datelor din dosarul penal, cei doi ar fi fost transportați din Ucraina în Moldova de către liderul grupului infracțional, care gestiona un magazin de droguri pe aplicația Telegram.

(VIDEO) Doi locuitori ai mun.Chişinău, reținuți de CNA într-un dosar de trafic de influență cu 8.000 de euro

Două persoane au fost reținute, cu puțin timp în urmă, de ofițerii CNA și procurori, fiind suspectate de trafic de influență. Acestea ar fi susținut că dețin influență asupra unor factori de decizie din mai multe autorități publice și ar fi pretins, acceptat și primit, în mai multe etape, 8000 de euro pentru organizarea și asigurarea tergiversării examinării unei cauze penale transmise în instanța de fond.