Femeie înjunghiată în spate de concubinul băut, la Dubăsari

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiată de concubinul său. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:35, în localitatea Coșnița, din raionul Dubăsari, susțin sursele din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 18:26   220
crimă

Conform surselor noastre, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 41 de ani. În urma unui conflict cu concubinul său,  un individ de 57 de ani, ultimul i-a aplicat două lovituri în spate cu un cuțit de bucătărie.

 Victima a fost transportată la Spitalul raional Criuleni pentru a-i fi acordat ajutorul medical necesar, iar în prezent viața acesteia este în afara pericolului.

Totodată, la fața locului a intervenit un echipaj de poliție care l-au găsit pe cuțitar în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 1,53 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

 Acesta a fost escortat la IP Criuleni unde urmează a fi reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un dosar penal pentru tentativă de omor.

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.