(FOTO) Directorul SRL Crismoto, chișinăuianul Cristian Bumbu, ar fi decedat într-un accident cu motocicleta în România

Fondatorul companiei Crismoto din R.Moldova, Cristian Bumbu, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ar fi murit în urma unui accident rutier care s-a produs azi în județul Vaslui, România, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 19:33   17318
Crismoto

„La data de 25 august a.c., ora 13.35, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că pe drumul național DN24 A , în localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea o motocicletă înregistrată în Republica Moldova, din direcția Murgeni către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Zorleni, care se deplasa regulamentar. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Echipajul medical ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. În cauză, polițiștii au deschis dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier sesizat”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Presa localǎ scrie cǎ  tânǎrul mort în accidentul de motocicletă se numește Cristi și este din Chișinău. Era împreună cu alți doi motocicliști și făceau o excursie în zonă, abordând traseul Chișinău – Murgeni – Bârlad. Mergeau în șir fiecare, Cristi aflându-se în mijloc. La un moment dat, nu se știe de ce, Cristi a pătruns pe contrasens într-o curbă, exact când pe acolo, trecea un autoturism marca Ford, de care s-a izbit în plin. Dacă prietenul său aflat pe motocicleta care circula în față spune că doar a auzit prin căști că trebuie să oprească întrucât s-a petrecut un accident, motociclistul din spate a văzut tragedia cu ochii săi. Mașina a izbit frontal motocicleta pe care se afla Cristi, aruncându-l la aproape 20 de metri. 

„Eu eram în față, Cristi era la mijloc, iar prietenul nostru era în spate. Noi comunicam prin căști și la un moment dat am auzit că îmi spune colegul din spate că trebuie să opresc, pentru că este un accident. Când m-am uitat în spate era un nor mare de praf. M-am dus repede la Cristi, care era cam la 20 de metri de motocicleta lui. Era în viață, dar rănit grav. Cam după 10 minute însă și-a dat ultima suflare”, spune unul dintre motocicliștii cu care tânărul din Chișinău se afla în momentul tragediei. 

Acesta mai spune că Cristi era cunoscut între pasionații de motociclete de peste Prut, întrucât nu doar că era un împătimit al motoarelor, dar avea și un magazin în Chișinău cu obiecte de profil. „Nu ne explicăm cum s-a putut întâmpla asta, de ce a intrat pe contrasens. Poate că a vrut să taie curba mai repede, dar nu știm să spunem. E o mare tragedie ceea ce s-a întâmplat”, au mai spus, vizibil afectați, prietenii victimei.

(FOTO) Directorul SRL Crismoto, chișinăuianul Cristian Bumbu, ar fi decedat într-un accident cu motocicleta în România
(FOTO) Directorul SRL Crismoto, chișinăuianul Cristian Bumbu, ar fi decedat într-un accident cu motocicleta în România
(FOTO) Directorul SRL Crismoto, chișinăuianul Cristian Bumbu, ar fi decedat într-un accident cu motocicleta în România

Un francez baricadat într-o casă în Srpska, pe „ruta din Balcani” a migraţiei, ucis într-un schimb de focuri cu poliţia bosniacă după ce a strigat „Allah Akbar!”

Un francez în vârstă de 22 de ani, baricadat într-o casă, într-un sat din Bosnia, care a tras asupra unor locuitori şi poliţiei şi a strigat ”Allah Akbar!” (”Allah e mare!”), a fost ucis în august de forţe de poliţie bosniace, anunţă joi autorităţile locale, relatează AFP.

Nava ucraineană cu cereale lovită de o rachetă rusească în Marea Neagră

Nava ucraineană lovită de o rachetă rusească în Marea Neagră a transmis Gărzii de Coastă că la bord a avut loc o explozie şi a cerut schimbarea rutei de navigaţie către Constanţa pentru a evalua efectele. În momentul respectiv nava era în afara apelor teritoriale ale ţării noastre, la 55 de kilometri de localitatea Sf. Gheorghe. Comandantul navei nu a solicitat asistenţă României, iar autorităţile nu a fost necesar să intervină ppentru salvarea de vieţi.