Hoți cu mustrări de conștiință, la Căușeni. Au furat dintr-o alimentară bani și produse, dar și un microbuz, însă au lăsat totul neatins în alt sat

Persoane necunoscute au dat buzna într-un magazin de unde au furat bani și produse alimentare de mii de lei, dar și un microbuz, după care au plecat într-o direcție necunoscută. Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 Iulie în localitatea Copanca, din raionul Căușeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 25 iulie 2023, 14:13   340
Hoți cu mustrări de conștiință, la Căușeni

Proprietara magazinului alimentar s-a adresat în amiaza zilei de ieri cu o plângere la poliție prin care cerea să fie trași la răspundere indivzii care au dat buzna pe proprietatea ei.

Femeia le-a spus oamenilor legii că făptașii au furat bani în sumă de 13 000 lei, produse alimentare în sumă de 28 893 lei, după care au furat și microbuzul de marca Mercedes Sprinter, ce aparține soțului ei, și au fugit într-o direcție necunoscută.

Conform surselor noastre, oamenii legii au început imediat căutările și au depistat microbuzul cu bani și produs abandonat în localitatea Gura Bîcului, din același raion.

Angajații IP Căușeni urmează să stabilească identitate făptașilor, dar și locul aflării acestora.

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.