Un camion s-a bușit într-un stâlp, pe strada Muncești

Un camion a fost grav avariat, după ce s-a izbit într-un stâlp. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:50, pe strada Muncești din sectorul Botanica al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 16 septembrie 2024, 15:34   586
Accident

Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului s-a stabilit că șoferul unui camimor de marca Kamas, un bărbat cu vârsta de 57 ani, a pierdut controlul asupra volanului, ca urmare camionul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un pilon din beton care susține fire electrice.  

 Din fericire, accidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale, fără a fi înregistrate victime sau persoane traumatizate.

Amintim că noaptea trecută, în jurul orei 04:00, tot pe strada Muncești, un tânăr de 19 ani a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un pilon.

  (FOTO) Tragedie în Chișinău. Un tânăr a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un stâlp

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.