Igor Grosu despre atacul armat de la AIC: Structurile de forță continuă să acționeze pentru asigurarea liniștii și securității în toată țara.

Președintele Parlamentului Igor Grosu a comentat atentatul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău și a declarat că, structurile de forță continuă să acționeze pentru asigurarea liniștii și securității în toată țara.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 30 iunie 2023, 19:48   89
Igor Grosu

În această după-amiază a avut loc un grav incident de securitate la Aeroportul Internațional Chișinău, care s-a soldat cu o tragedie: două persoane aflate la datorie, un polițist de frontieră și un agent de securitate şi-au pierdut viaţa, iar un pasager a fost rănit. 

Atacatorul, un cetățean din Tajikistan, căruia i s-a interzis accesul în Republica Moldova, a fost reținut în urma intervenției BPDS Fulger. 

,,Structurile de forță continuă să acționeze pentru asigurarea liniștii și securității în toată țara. Vom lua toate măsurile care se cuvin pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc. Transmit condoleanțe familiilor victimelor acestui atac barbar”, a declarat Igor Grosu.

Ulianovschi: Este important ca conducerea țării să țină cont de opiniile diferitor partide. Este o altă întrebare dacă să aibă încredere sau nu

Autoritățile ar trebui să asculte opiniile partidelor din spectre politice diferite, chiar și cele care nu coincid cu opiniile partidului de guvernământ. Acum multe aspecte politice se aplanează, iar partidele orientate anterior „spre est” devin din ce în ce mai aproape de centrul spectrului politic. Această opinie a fost exprimată în emisiunea „O nouă săptămână cu Anatolie Golea” de fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene Tudor Ulianovschi.