Moarte învăluită în mister, la Soroca. Cadavrul unui bărbat găsit zăcând în curte

Un bărbat a fost găsit zăcând fărăr suflare în curtea casei sale. Descoperirea macabră a fost înregistrată ieri-seara, în jurul orei 19:25, în localitatea Stoicani, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 13 iulie 2024, 09:53   369
mort

Potrivit surselor, cadavrul bărbatului în vârstă de 45 de ani a fost găsit de către un vecin. Ultimul a fost cel care a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a poliției.

Din nefericire, medicii au putut doar să constate decesul.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală unde urmează a fi expus mai multor expertize de laborator, pentru a se stabili cu exactitate cauzele de cesului.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.