„Tentativă de suicid” ca în filme indiene, la Drochia. Și-a murdărit mâinile cu ketchup, de dragul iubitei

Caz hilar în raionul Drochia, după ce noaptea trecută medicii și poliția au fost sesizați despre faptul că în localitatea Pervomaiskoe un bărbat și-ar fi crestat venele. Poliția și ambulanța s-au dus imediat la fața locului, dar din fericire s-ar fi stabilit că a fost doar o simulare a unei tentative de suicid.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 3 aprilie 2023, 15:54   810
„Tentativă de suicid” ca în filme indiene, la Drochia. Și-a murdărit mâinile cu ketchup, de dragul iubitei

Sursele PulsMedia.MD din teritoriu susțin că noaptea trecută, în jurul orei 00:30, serviciul de urgență a fost sesizat de către o femeie din Italia despre faptul că un amic de-al ei și-ar fi tăiat venele de la mână ,în timp ce se afla la casa părintească din Pervomaiskoe.

Imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un echipaj de poliție, însă acestora nu li s-a permis să intre în curte.

Ulterior s-a stabilit că de fapt totul a fost nimic altceva decât o simulare a unei tentative de suicid, pusă la cale de către un tip de 34 de ani.

Sursele noastre susțin că acesta ar fi locuit în concubinaj cu o femeie, într-un apartament din Drochia, însă după ce s-au certat câteva zile în urmă, femeia l-ar fi fugărit din apartament la părinții lui în localitatea sus menționată.

Bărbatul și-ar fi dorit să se întoarcă la fosta sa concubină și a apelat la ajutorul unei cunoștințe comune. Acesta și-ar fi murdărit mâinile cu ketchup și i-a trimis poze cunoscutei din Italia menționând că și-ar fi crestat venele, în speranța că ultima îi va comunica fostei sale iubite, iar dânsa din milă îl va primi înapoi acasă.

Oamenii legii cercertează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. 

horosCOP - 25 aprilie: Racii se confruntă cu amintiri melancolice și încearcă să găsească soluții

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând adevărul ascuns în spatele aparențelor. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile noastre interioare? Horoscopul zilnic ar putea să ne ofere indicii prețioase pentru a descifra misterul acestei zile.