Tânăr motociclist, spulberat de Duster-ul unui angajat MAI, la Criuleni

Un motociclist a ajuns la spital, după ce motocicleta cu care se deplasa a fost implicată într-un accident. Incidentul a avut loc ieri-seara în jurul orei 18:50, în localitatea Sagaidac, din raionul Criuleni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 11 octombrie 2024, 10:57   528
girofar

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Acesta se deplasa cu o motocicletă de model Kembo când s-a ciocnit cu un automobil de marca Dacia Duster, la volanul căruia se afla un angajat al IGPF.

În urma impactului, tânărul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Totodată, s-a stabilit că polițistul de frontieră se afla în afara orelor de serviciu și se deplasa la domiciliu la volanul automobilului personal.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și persoana care se face vinovată.

Prejudicii de peste 35 de milioane de lei în escrocheria „ruda implicată în accident”. Cernăuțeanu: „Organizatorii acționează din afara țării”

Peste 220 de persoane din Republica Moldova au fost înșelate de la începutul anului 2024 prin intermediul schemei de escrocherie cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident rutier”. Prejudiciul total cauzat de escroci a depășit suma de 35 de milioane de lei, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, pentru Teleradio-Moldova.

Noi detalii despre perchezițiile CNA, la Primăria Orhei. 18 bănuiți, 4 reținuți

18 funcționari publici printre care primarul și viceprimarul or. Orhei, arhitectul-șef, agenți constatatori și mai mulți consilieri raionali au fost percheziționați astăzi de către ofițerii CNA într-o cauză penală pornită pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice sau ale fondurilor electorale.