Cine e moderatorul propus de Stoianoglo pentru dezbaterile cu Sandu. Condițiile au fost acceptate

Dezbaterea care va avea loc între candidații la al doilea tur al alegerilor prezidențiale ar urma să fie moderată de Gheorghe Gonța. Această „este condiția contra candidatului și noi acceptăm orice condiție”, precizează, purtătoarea de cuvânt PAS, Adriana Vlas.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 13:05   545
AS MS

Echipa candidatei PAS a propus studioul televiziunii naționale, iar cea a contracandidatului său, Alexandr Stoianoglo, a refuzat și a propus o platformă în afara televiziunilor. „Noi am acceptat”, scrie, într-o postare, șeful cabinetului actualei președinte, Adrian Băluțel.

Echipa candidatului PSRM a propus ca dezbaterea să fie moderată de două persoane. Inițial, a fost propus un jurnalist de la Realitatea TV, iar apoi a fost propus Gheorghe Gonța.

„Da, Gheorghe Gonța este condiția contra candidatului și noi acceptăm orice condiție. La moment, a rămas Gheorghe Gonța moderatorul. Vom accepta orice condiție ca dezbaterea să aibă loc”, susține Vlas.

PSRM oferă detalii despre dezbaterile dintre Sandu și Stoianoglo. Locația și ziua propusă

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) anunță că dezbaterea electorală dintre candidatul său la alegerile prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, și candidata PAS, Maia Sandu, vor avea loc la Palatul Republicii din Chișinău. Transmisiunea în direct va fi asigurată de compania de stat Teleradio-Moldova. PSRM a menționat că data dezbaterilor încă nu a fost convenită: echipa lui Stoianoglo insistă ca acestea să aibă loc în această duminică, iar echipa Maiei Sandu – joi sau vineri.

Fugarul Ilan Șor amenință că va anula rezultatele referendumului

Oligarhul fugar, condamnat la 15 ani de pușcărie, Ilan Șor, amenință că va anula rezultatele referendumului din 20 octombrie, unde majoritatea a decis modificarea Constituției în vederea integrării europene. În declarațiile sale, făcute publice printr-un filmuleț pe rețele, politicianul nu a spus însă cum ar urma să realizeze acest lucru.