(FOTO) UPDATE // Accidentul de la Orhei, soldat cu decesul unui adolescent. Tânărul care a supraviețuit a dus oamenii legii în eroare

UPDATE // Sursele noastre , apropiate anchetei, susțin că în cazul adolescentului de 17 ani, care a murit noaptea trecută, în proximitatea localității Tabăra, tânărul de 20 de ani, care a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 și a comunicat despre caz, ar fi dus oamenii legii în eroare.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 21 iulie 2024, 11:28   3466
cal

Acesta de fapt și-ar fi scăpat amicul de pe motocicletă. Ulterior, a dus motocicleta și a ascuns-o acasă, după carea sunat la 112 și a comunicat că adolescentul ar fi căzut de pe cal.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au depistat unele resturi de motocicletă de marca Asonik, iar ulterior au găsit și motocicleta acasă la cel de 20 de ani.

Accidentul de la Orhei, soldat cu decesul unui adolescent. Tânărul care a supraviețuit a dus oamenii legii în eroare

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un adolescent a murit, după ce ar fi căzut de pe cal. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:35, în localitatea Tabăra, din raionul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 17 ani. Acesta se deplasa împreună cu un amic călare pe un cal când, în circumstanțe încă necunoscute, s-a prăbușit de pe cal și a căzut la pământ. În urma impactului cu solul, adolescentul s-a ales cu mai multe traumatisme și a ajuns în stare de inconștiență.

Amicul său a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul adolescentului.

Sursele noastre au ținut să menționeze că victima se afla în grija bunicii salei, părinții acestuia fiind la muncă peste hotare.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, în vizită de lucru IP Călărași. A dat medalii veteranilor și a vorbit despre modernizare sectorului de poliție Onișcani

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a mers în vizită de lucru în raionul Călărași, unde s-a întâlnit cu angajații Inspectoratului de Poliție Călărași al IGP, reprezentanții administrației publice locale de nivelul I și II, precum și membrii serviciilor descentralizate și desconcentrate. Întâlnirea a fost o ocazie pentru discuții deschise și soluționarea problemelor curente în domeniul securității publice.