(FOTO) Descarcerare, la Cantemir. Un cetățean turc a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

Cadavrul unui șofer a fost descarcerat dintre fiarele contorsionate ale automobilului, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier. Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 23:13, pe traseul R34, în apropiere de localitatea Leca, din raionul Cantemir, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 18 septembrie 2024, 08:55   478
accident

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un cetățean turc în vârstă de 46 de ani. Acesta se deplasa cu un automobil de marca Skoda Octavia, când în circumstanțe încă necunoscute de anchetă a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit parăsit partea carosabilă și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

Descarcerare, la Cantemir. Un cetățean turc a murit, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac


În urma impactului, din cauza traumatismelor grave, șoferul a decedat pe loc până la venire ambulanței.

Totodată, la fața locului a fost necesară și intervenția unui echipaj de descarcerare, pentru a scoate cadavrul bărbatului dintre fiarele contorsionate ale automobilului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(VIDEO) Trei femei reținute, după ce au traficat sexual adolescente în Chișinău, Soroca și Ungheni

Cele trei bănuite au vârste de 21 și 35 de ani. Două dintre ele sunt originare din Tighina, iar una din Taraclia, însă în perioada în care au traficat adolescentele erau domiciliate în Chișinău. Acestea aveau o activitate intensă pe diferite rețele de comunicare de pe internet, unde trimiteau în masă mesaje cu tentă sexuală potențialilor clienți.