Angajata SPPS, Olga Moldovan, a reușit să obțină prima medalie de bronz pentru R.Moldova la Campionatul European de Lupte la Brâu printre femei

Angajata SPPS, Olga Moldovan, a reușit să obțină prima medalie de bronz pentru Republica Moldova la Campionatul European de Lupte la Brâu printre femei, la categoria 66 kg.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 4 octombrie 2023, 12:04   320
SPPS

Campionatul s-a desfășurat în perioada 01-04 octombrie 2023, în or. Baku, Republica Azerbaidjan, cu participarea a peste 130 de sportivi din 18 țări, precum: Republica Moldova, România, Republica Polonă, Republica Turcia, Republica Malta etc. 

Datorită acestei performanțe remarcabile, drapelul Republicii Moldova a fost ridicat pe scena de la Baku, aducând faimă întregii națiuni.

,,Cu această ocazie, conducerea și colegii din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat își exprimă profunda apreciere pentru perseverența și rezultatele deosebite obținute” se menționează în mesajul SPPS.

Luptătorul Artiom Deleanu a devenit campion european

Luptătorul de stil greco-roman Artiom Deleanu a devenit campion european. La București el a obținut trei victorii în categoria de greutate 55 kg, cu bulgarul Stefan Grigorov, armeanul Manvel Khachatryan și azerul Rashad Mammadov, transmite IPN.