(VIDEO 18+) Tânăr atacat în haită de cinci indivizi și lăsat fără Mercedes, la Cahul

Un tânăr a fost atacat de către cinci indivizi, care l-au bătut și i-au furat mașina. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:50, la intersecția străzii Dunării cu strada Păcii, din municipiul Cahul, susțin sursele PulsMedia.MD din cadrul Procuraturii Cahul.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 16 iunie 2023, 16:30   6333
Cahul

Potrivit surselor, victima ar fi un tânăr în vârstă de 20 de ani. Noaptea trecută acesta fost atacat de către cinci indivizi care l-au bătut cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, iar ulterior s-au urcat în mașina acestuia, de marca Mercedes w211, și au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută.


Tânărul a alertat imediat poliția despre acest caz, iar datorită intervenției operative a angajaților IP Cahul, cei cinci indivizi au fost încătușați pe o stradă din oraș.

Aceștia s-au dovedit a fi doi indivizi de 19 ani, unul de 20 de ani și altul de 21 de ani, dar și un tip de 37 de ani.

Atacatorii au fost escortați la IP Cahul, unde au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind inițiat un dosar penal pentru tâlhărie, iar automobilul a fost returnat proprietarului.

Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de 1.700.000 lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei

Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi avut rolul de curieri de droguri. Potrivit datelor din dosarul penal, cei doi ar fi fost transportați din Ucraina în Moldova de către liderul grupului infracțional, care gestiona un magazin de droguri pe aplicația Telegram.