Descoperirea macabră făcută de un alergător, dis-de-dimineață, pe aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn

Cadavrul unui bărbata fost găsit zăcând fără suflare. Descoperirea macabră a avut lco în această dimineață, în jurul orei 06:30, pe aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn din sectorul Ciocana al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 12 iulie 2024, 11:23   1563
descoperire

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către un alergător, el fiind și cel care a solicitat intervenția unei ambulanțe și a alertat poliția.

La fața locului imediat sa deplasat grupa operativă a IP Ciocana și medicul legist. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de aproximativ 60 de ani care zăcea la sol. Cadavrul fiind examinat de către medicul legist, careva semne de moarte violentă pe suprafața acestuia nu au fost depistate”, a precizat Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a mai menționat că, cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală. Acest urmează a fi expus mai multor expertize de laborator pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabili toate circumstanțele, dar și identitatea bărbatului.

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.