O tânără s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc de locuințe din Chișinău

O tânără a murit , după ce sar fi aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:33, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 21 septembrie 2023, 19:51   1634
poliția

Victima s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 31 de ani care s-ar fi aruncat în gol de la balconul unui apartament de la etajul 15 al unui bloc de locuințe în care trăia cu mama sa.

Medicii veniți la fața locului din nefericire au putut doar să constate decesul.

Tânăra nu a lăsat niciun bilețel de adio, însă mama sa ar fi declarat polițiștilor că aceasta suferea de depresie în ultima perioadă și susținea că s-a săturat de așa viață.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 20 mai: Leii văd indicii promițătoare într-un caz dificil

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocându-le să-și ascuțe intuiția și să-și folosească abilitățile de deducție. Fiecare nativ va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând indicii ascunse și dezvăluind adevăruri neașteptate. Ce secrete vor scoate la iveală horoscoapele de astăzi?