Pieton spulberat mortal de un automobil cu plăcuțe străine, pe o stradă din Chișinău. Un tânăr a fost reținut

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și a declarat că poliția a fost sesizată despre accident în jurul orei 02:20.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 17:26   497
accident

Polițiștii Secției documentare accidente rutiere în comun cu ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție Chișinău au stabilit că, șoferul unui BMW, a  lovit mortal o femeie care traversa strada neregulamentar.

Știrea Inițială

Un pieton a murit, după ce a fost spulberat de un automobil. Tragedia a avut loc noaptea trecută, pe strada Calea Basarabiei din capitală, susțin sursele PulsMedia.MD.

Astfel, potrivit surselor, victima a s-a dovedit a fi un pieton în vârstă de 39 de ani. Acesta ar fi fost lovit de un automobil cu plăcuțe de înmatriculare enegleze, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 22 de ani.

În urma impactului, pietonul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Totodată, șoferul automobilului implicat în accident a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.