Un copil a fost lovit de o motocicletă, altul s-a răsturnat cu un ATV, în Găgăuzia

Doi copii au ajuns la spital, după ce au fost victimile a două accidente care s-au produs în această seară, în regiunea autonomă Găgăuzia, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 6 mai 2023, 21:33   176
Ambulanță

Primul caz ar fi avut loc în jurul orei 18:20, în localitatea Baurci, din raionul Ceadîr Lunga, după ce un copil de aproximativ 8 ani a fost lovit de o motocicletă la ghidonul căruia se afla un tânăr de 18 ani.

În urma impactului, copilul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital cu diverse traumatisme pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Cel de-al doilea caz a avut loc în municipiul Comrat, în jurul orei 19:13, după ce un bărbat i-a permis fiului său de 9 ani să urce la ghidonul unui ATV.

Minorul nu s-a ispărvit cu conducerea acestuia și s-a răsturnat, iar în rezultat s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la Spitalul municipal Comrat.

Amintim că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate patru accidente rutiere, unul în Chișinău și două în raionul Soroca, cu implicarea motocicliștilor, soldate cu 5 persoane rănite, dintre care două în stare gravă.

Patru motocicliști implicați în accidente în ultimele 24 de ore în R.Moldova. Doi se zbat între viață și moarte

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.