Incredibil, dar adevărat! Un borcan cu mii de Euro a fost furat dintr-un beci, la Rîșcani

Un bărbat a rămas fără câteva mii de Euro, după ce persoane necunoscute au dat buzna în beciul acestuia și a furat borcanul în care se aflau banii. Cazul a avut loc noaptea trecută în localitatea Corlăteni, din raionul Rîșcani, susțin sursele PulsMedia.MD, apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 29 martie 2023, 11:46   380
image

Oamenii legii au fost sesizați despre furt în această dimineață, în jurul orei 09:48, de către păgubaș, care s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani.

Acesta le-a spus polițiștilor că a găsit ușa la beci deteriorată, dar și lipsa borcanului în care se aflau bani în sumă de aproximativ 6150 de Euro.

Angajații IP Rîșcani au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele, dar și pentru a stabili identitatea făptașilor cu ulterioara reținerea acestora.

Ca-n filme, la Soroca. Doi bărbați bătuți, amenințați cu pistolul și urcați forțat într-un microbuz

Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost snopiți în bătaie de un indivi care i-a urcat forțat într-un microbuz amenințându-i cu un pistol pe care îl deținea ilegal. Cazul ar fi avut loc acum două zile, în data de 8 Iunie, între orele 21:30 și 22:00, în localitatea Egoreni, din raionul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.