(VIDEO // FOTO) Grav accident cu implicarea a două microbuze, la Călărași. Sunt victime

Două microbuze au fost transformate în mormane de fiare contorsionate, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Coliziunea a avut loc duminică, 17 martie, în jurul orei 15:32, în proximitatea localității Țibirica, din raionul Călărași.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 18 martie 2024, 10:37   4371
accident

Potrivit surselor, în accident au fost implicate două microbuze de mărcile Ford și Volkswagen. 

Șoferul Ford-ului, un bărbbat în vârstă de 35 de ani, ar fi ieșit la depășire într-un loc interzis, dar și fără a se asigura, și a lovit lateral Volkswagen-ul la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 47 de ani. Ultimul avea în microbuz patru pasageri cu vârste cuprinse între 59 și 70 de ani.


Impactul a fost unul destul de violent, iar în urma acestuia ambele microbuze au ajuns grav avariate pe acostament.

Totodată, la fața locului au intervenit mai multe amulanțe pentru a transporta la spital șoferul și pasagerii din Volkswagen, unul dintre care în stare gravă. Este vorba despre o femeie de 71 de ani care a fost internată în secția de reanimare.

Grav accident cu implicarea a două microbuze, la Călărași
Grav accident cu implicarea a două microbuze, la Călărași
Grav accident cu implicarea a două microbuze, la Călărași
Grav accident cu implicarea a două microbuze, la Călărași


Percheziții la MAE. Este vizat șeful Direcției Consulare

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au descins ieri cu percheziții la Direcția Consulară a Ministerului de Externe. Potrivit bloggerului Eugen Luchianiuc, acțiunile de urmărire penală au avut loc în biroul lui Vasile Mircps, șeful Direcției Consulare.