Mama copilului lovit mortal la Nisporeni, mesaj sfâșietor către șoferul care a fugit: Dacă ai inimă, du-te și te predă!

Mama minorului de 14 ani, tamponat mortal seara trecută în satul Boldurești, raionul Nisporeni, vrea ca șoferul care i-a luat viața băiatului ei să fie pedepsit.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 21 februarie 2024, 08:59   907
accident

Femeia îndurerată a scris pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor, adresat bărbatului care, potrivit poliției, a fugit de la locul faptei imediat după impact, scrie Realitatea.MD.

„Nu știu cine ești, însă niciun animal nu ar face ce ai făcut, cum ai putut să-mi ucizi copilul, nu ai inimă sau nu ești părinte? Viața copilului meu depindea de tine dacă te opreai și îi acordai un ajutor poate îl salvai. L-ai lasat în balta de sânge și ai plecat. Dacă ești om și ai inimă, du-te și te pradă. Dumnezeu e mare și dacă baiețelul meu nu te-a văzut, te-a văzut Dumnezeu. Să nu mai ai liniște în această lume cum nici eu nu voi mai avea. Vă rog dacă cineva a văzut ceva sau știe ceva, spuneți-i să răspundă pentru ce a făcut băiețelului. Nu mi-l va aduce înapoi, însă să răspundă pentru fapta lui”, a scris mama băiatului.

Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliței (IGP) a declarat pentru Realitatea.md că încă nu a fost găsit șoferul care a provocat accidentul. Oamenii legii întreprind toate acțiunile pentru a-l identifica în cel mai scurt timp.

Accidentul s-a produs în seara zilei de luni, 19 februarie, în satul Boldurești, raionul Nisporeni. Potrivit surselor Realitatea.md, impactul s-a produs la intrarea în localitate. Aceleași surse menționează că șoferul nu este din localitatea menționată.

Marea Britanie și PNUD își extind sprijinul pentru dezvoltarea capacităților de export ale antreprenorilor de pe ambele maluri ale Nistrului

Marea Britanie investește fonduri suplimentare în valoare de 1.195.500 de lire sterline pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și sporirea competitivității întreprinderilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Mijloacele financiare au fost acordate în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului" (AdTrade), implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).