NEWS ALERT

„Supărat că i-a stricat somnul”. Un individ băut a dat cu pumnul într-un polițist BPRO, ziua în amiaza mare, pe plajă la Valea Trandafirilor

Un individ a sărit la bătaie la polițiști, după ce aceștia i-ar fi stricat somnul. Incidentul a avut loc în amiaza zilei de ieri, în jurul orei 12:19, pe plaja din parcul Valea Trandafirilor, din sectroul Botanica al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 16:17   396
BPRO

Oamenii legii au fost alertați de către trecători despre faptul că un individ manifestă un comportament agresiv pe plaja din parcul Valea Trandafirilor. La fața locului s-a deplasat echipajul BPRO MAI 1105 care l-au căsit pe individ dormind la sol, în stare de ebrietate avansată, iar după ce l-au trezit acesta a început să manifeste în raport cu polițiștii un comportament agresiv și neadecvat.

Oamenii legii l-au somat să înceteze acțiunile huliganice, însă acesta nu s-a conformat, ci din contra l-a îmbrâncit pe unul dintre polițiști, iar altuia i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea feței provocându-i dureri fizice.

Fiind impuși de circumstanțe, dar și pentru curmarea acțiunilor huliganice ale individului, oamenii legii l-au imobilizat și încătușat, după care l-au escortat la inspectoratul de poliție.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul  de presă al Poliției Capitalei, a confirmat cazul pentru PulsMedia.MD și a declarat că individul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pronit un dosar penal.

(VIDEO) Tânăr de 20 de ani din Ucraina, curier de droguri la Chișinău

Un ucrainean, cu vârsta de 20 de ani, a fost reținut fiind suspectat de răspândirea și comercializarea substanțelor narcotice. Suspectul a fost reținut în flagrant de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru, într-o fâșie forestieră din adiacentul unei străzi din centrul capitalei, în timp ce plasa în ascunzișuri pachețele cu substanțe interzise.