(VIDEO) Tineri și neliniștiți. Doi adolescenți de 15 și 16 ani reținuți, după ce au comis un atac tâlhăresc în Chișinău

Doi minori de 15 și 16 ani din mun. Chișinău și raionul Telenești, au fost reținuți, fiind bănuiți de comiterea unui atac tâlhăresc în sectorul Botanica al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 4 octombrie 2024, 13:19   114
IGP

Aceștia, în timp ce se aflau pe o stradă, în timpul nopții, s-au apropiat de victimă, un tânăr de 20 de ani, i-au aplicat mai multe lovituri și, amenințându-l cu un obiect ascuțit, l-au deposedat de telefonul mobil, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Sursa video: IGP

În urma măsurilor de investigație și urmărire penală realizate de către angajații Inspectoratului de poliție Botanica, în scurt timp bănuiții au fost identificați și reținuți.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

(VIDEO) Trei samsari de droguri în valoare de 1,5 mln lei, reținuți de ofițerii INI. Momentul în care unul dintre ei este pus „cu fața la asfalt”

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău-oficiul Botanica, au reținut 3 bărbați din capitală, suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei.