Dragoste cu pumnul, la Ungheni. Tânără bătuta cu pumnii și picioarele de către soțul său care ar fi încercat să o violeze

O tânără a fost snopită în bătaie de către soțul său care ar fi încercat să o violeze, iar bunica ei a ajuns la spital în compă pentru că ar fi încercat să-i ia apărarea. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 -10 Mai, într-o locuință din orașul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 11 mai 2023, 12:47   921
Girofar

Victima s-a dovedit a fi o tânără de 24 de ani. Soțul ei, un tânăr de 29 de ani, în seara cu pricina ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu ea, însă ultima l-ar fi refuzat, iar el a luat-o la pumni.

Individul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în regiunea capului. Bunica fetei, o femeie în vârstă de 72 de ani, după ce a auzit gălăgie a sărit în ajutorul nepoatei sale, însă s-a ales și ea cu mai mulți pumni în cap din partea agresorului până când a căzut la podea și și-a pierdut cunoștința, iar individul a continuat să-și bată cu bestialitate soția, cu pumnii și picioarele.

În urma loviturilor bunica victimei s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportată la Spitalul raional Ungheni, unde a fost internată în stare gravă, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.