Crimă odioasă, la Căușeni. O mamă i-ar fi tăiat beregata copilului său de cinci ani cu un cuțit de bucătărie

O mamă și-ar fi omorât copilul de cinci ani după ce i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie. După asta femeia a vrut să se sinucidă sub aceeași metodă. Cazul a fost descoperit în dimineața zilei de 16 septembrie într-o localitate din raion.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 17 septembrie 2024, 08:46   1372
Căueșeni

La fața locului s-au îndreptat mai multe echipaje printre care și medicii de pe ambulanță care au constatat decesul copilului și au transportat femeia la spitalul raional, scrie Studio-L.

Aceasta ar fi să sinucidă după comiterea crimei, dar a fost internată la terapia intensivă și supusă unei intervenții chirurgicale, iar ulterior a fost transportată la un spital din capitală.

Potrivit oamenilor legii pe acest caz a fost deschis dosar penal, iar dacă va fi găsită vinovată femeia riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

(VIDEO) Trei femei reținute, după ce au traficat sexual adolescente în Chișinău, Soroca și Ungheni

Cele trei bănuite au vârste de 21 și 35 de ani. Două dintre ele sunt originare din Tighina, iar una din Taraclia, însă în perioada în care au traficat adolescentele erau domiciliate în Chișinău. Acestea aveau o activitate intensă pe diferite rețele de comunicare de pe internet, unde trimiteau în masă mesaje cu tentă sexuală potențialilor clienți.