Poliția confirmă accidentul de pe șantierul „Satului German” al omului de afaceri Ceslav Ciuhrii. A fost pornit un proces penal

Poliția Capitalei confirmă accidentul soldat cu victime care s-a produs ieri, 26 august, pe șantierul Satului German, despre care a scris PulsMedia.MD cu referire la surse.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 27 august 2024, 16:04   1841
Puls Media

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD, că polițiștii de la IP Botanica au fost sesizați la data de 26.08.2024, aproximativ la ora14:14., precum că la șantierul de construcție amplasat pe adresa bulevardul Dacia mun. Chișinău, că ar fi căzut  de la înălțime mai multe persoane în timpul exercitării unor lucrări.

La faţa locului, s-a deplasat imediat grupa operativă a inspectoratului de poliție Botanica, pentru stabilirea circumstanțelor. În cadrul investigațiilor s-a stabilit că în timpul lucrărilor de betonare a plașeului de la etajul doi a complexului sportiv au căzut de la înălțime 6  persoane.

„Din declarațiile martorilor oculari, s-a stabilit muncitorii care au căzut de la înălțime, erau în timpul programului de muncă, aceștia au fost transportați imediat la spital, pentru îngrijiri medicale. La fața locului a fost prezent reprezentantul Inspectoratului pentru Protecția muncii și reprezentanții Inspectoratului pentru  Supraveghere tehnică în construcții și urbanism. Pe caz  a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor cât și efectuarea  expertizei tehnice în construcții”, susține Stati.

SURSE // (VIDEO) Grav accident pe șantierul „Satului German”. Sunt victime

(VIDEO) Tragicul accident de la Sîngerei // A mai murit o persoană. Poliția Națională publică imagini cu momentul impactului

Astăzi, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei s-a produs un grav accident rutier. Din informațiile preliminare s-a constatat că un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți, care conducea un microbuz de marcă Renault, a tamponat lateral o Toyota condusă de o femeie de 40 de ani, din raionul Sîngerei. În urma impactului, șoferița a decedat la fața locului.